Ontspannen en er-op-uit in de omgeving van Havelte

In de directe omgeving van Havelte zijn er maar liefst 3 Nationale Parken, te weten Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Lekker dwalen over de uitgestrekte heidevelden, genieten van slingerende wandel- en fietspaden door oerbos en je verbazen over de mooie doorkijkjes van landerijen en pittoreske dorpjes. Vanaf Jelly’s Hoeve ben u zo in de nationale Parken en in het naastgelegen Holtingerveld waar ijstijd en oorlog veel invloed hebben gehad op het landschap. Uiteraard helpen wij u graag op weg en bieden u informatie, wandel- en fietsroutes aan op de receptie. 

Een museum bezoeken in Drenthe

Drenthe biedt niet alleen mooie natuur maar ook veel culturele en historische bezienswaardigheden. In de direkte omgeving van Havelte kunt u diverse musea bezoeken. Wij hebben alvast een kleine selectie voor u gemaakt. Lees hier meer over de musea in de omgeving.

Bezienswaardigheden in Drenthe

Voor een interessant dagje uit kunt u vele kanten op in Drenthe. Wat dacht u bijvoorbeeld van de dierentuin in Emmen, of de kolonien van weldadigheid in Frederiksoord. Ook hier hebben wij vast een selectie voor u gemaakt. Lees hier meer over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Heerlijk uit eten in Havelte

Het gezellige dorpje Havelte heeft een mooi en divers aanbod aan restaurants die allemaal op loopafstand van Jelly’s Hoeve bereikbaar zijn. U kunt zichzelf heerlijk culinair laten verwennen, maar uiteraard kunt u ook bij de Chinees, snackbar of Italiaan uw maaltijd afhalen en lekker in uw vakantiehuisje of bij uw caravan nuttigen.

Bekijk de app

Bekijk alle informatie over de camping, faciliteiten en eropuit tips in onze WebApp.

Open de app

Vogelvlucht

Bekijk onze video en ontdek Camping Jelly's Hoeve binnen 1 minuut.

Bekijk de video