In de omgeving van Havelte kunt u uren wandelen en fietsen

Wanneer u gaat kamperen op camping Jelly’s Hoeve, kampeert u dicht bij de bossen en de heide. De camping ligt aan de rand van een drietal Nationale Parken in Drenthe, te weten Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kunt u uren wandelen en fietsen en genieten van al het natuurschoon.

Camping Jelly’s Hoeve heeft gratis wandel- en fietsroutes voor u

Wanneer u kampeert op camping Jelly’s Hoeve wilt u wellicht alle mooie plekken van de omgeving Havelte zien. Wij hebben daarom voor u een aantal wandel- en fietsroutes geselecteerd. Zowel korte als lange routes en door diverse natuurgebieden in de omgeving. Bij de receptie kunt u de wandel- en fietsroutes gratis verkrijgen. Fiets- en wandelknooppunt kaarten hebben wij namens het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in de verkoop.

Zuidwest Drenthe heeft een fiets- en wandelknooppuntensysteem, zo ziet u alle mooie plekken van de omgeving

In Zuidwest Drenthe kunt u gebruik maken van het knooppuntensysteem. Diverse fiets- en wandelroutes leiden u langs de mooiste plekjes van Zuidwest Drenthe. Alle knooppunten zijn duidelijk aangegeven door middel van bordjes.

Daarom Jelly’s Hoeve

  • karaktervol en groen
  • tussen 3 nationale parken
  • Havelte op loopafstand
  • alleen voor volwassenen

Bekijk de app

Bekijk alle informatie over de camping, faciliteiten en eropuit tips in onze WebApp.

Open de app

Vogelvlucht

Bekijk onze video en ontdek Camping Jelly's Hoeve binnen 1 minuut.

Bekijk de video

Genieten in de

prachtige natuur!