Kleine camping in Drenthe Jelly’s Hoeve

Kleine camping in Drenthe gezocht voor een fijne vakantie boordevol rust? Op de kleine camping Jelly’s Hoeve in Havelte geniet u van de rust, ruimte en natuur. Wij doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. 

Door de mooie ligging, te midden van de ‘Parel van Drenthe’, fietst of wandelt u zo de natuur in. De fiets- en wandelroutes in de nabij gelegen Nationaal Parken bieden u de mogelijkheid om de prachtige omgeving verder te verkennen. Kamperen op Camping Jelly’s Hoeve biedt u de rust die u zoekt voor uw vakantie op een kleine camping in Drenthe!

Voorzieningen afgestemd op de wensen van onze gasten

Op onze kleine camping in het Drentse dorpje Havelte spelen rust en privacy een belangrijke rol. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten. Nabij uw kampeerplaats vindt u een wateraansluiting en op elke plek een waterafvoer, waardoor u niet ver hoeft te lopen. 

Op de camping is een knusse bibliotheek waar u boeken, tijdschrifen en DVD’s kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende wifi. Dagelijks kunt u bij ons een ruim assortiment aan verse broodjes bestellen!

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom op de camping. Wel vragen we u vriendelijk om uw hond aangelijnd te houden. 

Kamperen voor volwassenen op een kleine camping in Drenthe

Als kleine adult only camping richten wij ons specifiek op volwassen gasten. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Er zijn dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen. Kinderen onder de 18 mogen bij ons niet overnachten.

Een dagje eropuit in Drenthe

De provincie Drenthe heeft een hoop te bieden wanneer u er een dagje op uit wilt gaan. Actief of ontspannen, cultuur of museum, voor jong en oud, er is van alles te beleven. Onze kleine camping ligt bijvoorbeeld vlakbij de mooie golfbaan van Havelte. Of ga een dagje winkelen in Meppel, Assen, Hoogeveen of Zwolle. Havelte heeft ook veel te bieden wanneer u uit eten wilt of een maaltijd wilt afhalen.

Op onze omgevingspagina leest u alles over de mogelijkheden die Havelte en Drenthe bieden.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

  • Kampeerplaatsen met, naar keuze, 10 of 16 ampère elektra
  • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling
  • Bibliotheek met gratis boeken-, tijdschriften- en DVD uitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten
  • Dagelijks verse broodjes
  • 2 hondvriendelijke kampeervelden

Kamperen op onze kleine camping in Drenthe, dat is pas genieten!

Beleef het zelf op kleine camping Jelly’s Hoeve!

Wilt u een kijkje nemen voordat u komt kamperen op onze kleine camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag voor een rondleiding.

Bekijk de app

Bekijk alle informatie over de camping, faciliteiten en eropuit tips in onze WebApp.

Open de app

Vogelvlucht

Bekijk onze video en ontdek Camping Jelly's Hoeve binnen 1 minuut.

Bekijk de video