Rustige camping Drenthe? Ontdek kleine camping Jelly’s Hoeve

Op zoek naar een kleine, rustige camping in Drenthe? Midden in de prachtige natuur van Havelte vindt u Camping Jelly’s Hoeve, een rustige camping. Camping Jelly’s Hoeve is een kleinschalige camping met een gemoedelijk karakter. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor u als kampeerder. Wij doen onze uiterste best om van uw vakantie een droomvakantie te maken. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij proberen u van uw ideale plekje op de camping te voorzien.

rustige camping

Onze kleine, groene camping in Drenthe beschikt over gezellige kleine veldjes, met zeer ruime kampeerplaatsen. Wilt u liever een plekje in de schaduw van de bomen of staat u liever in de zon? Wanneer u komt kamperen Jelly’s Hoeve zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeuren.

Rustige camping voor adults only

Onze kampeerplaatsen – met, naar wens, 10 of 16 Ampère elektra – zijn ruim van opzet en voorzien van mooie groene hagen zodat u optimaal kunt genieten van een rustige ontspannen vakantie. Camping Jelly’s Hoeve is gedurende het gehele kampeerseizoen een adult only camping. Dit garandeert net dat extra beetje rust voor onze gasten.

Door de ligging van de camping aan de rand van Havelte stapt u direct de natuur in. Wandelen en fietsen in de omgeving is dan ook zeker een aanrader. Havelte ligt in de ‘Parel van Drenthe’ en is één van de mooiste gebieden van de provincie Drenthe.

De voorzieningen op onze rustige camping zijn helemaal ingericht op een ontspannen vakantie. Wat dacht u van uitstekende Wifi op elke plek, een overdekte stalling voor uw fietsen en dagelijks een ruim assortiment aan verse broodjes

Lekker uitrusten op een kleine, rustige, camping in Drenthe? Laat u dan verrassen door de unieke omgeving van Havelte en onze gastvrijheid!

Fietsen in Drenthe

Heerlijk fietsen in Drenthe. Als u een fietsliefhebber bent dan weet fietsprovincie Drenthe u zeker te boeien. Fietsen in Drenthe is genieten van vele kilometers fietspaden welke u leiden naar de mooiste plaatsen in de provincie. Dat genieten begint al direct vanaf onze rustige camping in Havelte. U fietst direct de mooie landelijk omgeving in van Havelte en omstreken. Bekijk ook eens de fietsroutes die wij voor u geselecteerd hebben. Ook op onze Jelly’s Hoeve App zijn een aantal mooie fiets- en wandelroutes voor u beschikbaar.

Fietsen via het fietsknopppuntensysteem

In Drenthe kunt u gebruik maken van het fiets knooppuntensysteem zodat u langs de mooiste plekjes van de provincie fietst. U bepaalt zelf welke route u gaat fietsen in Drenthe en het aantal kilometers. De routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd zodat u in twee richtingen kunt fietsen. U fietst van knooppunt naar knooppunt via de genummerde tracéborden. Onderweg ziet u mooie coulissen landschappen, pittoreske dorpjes en nog veel meer.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

 • Kampeerplaatsen met, naar wens, 10 of 16 Ampère elektra
 • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
 • Overdekte fietsenstalling
 • Bibliotheek met gratis boeken, tijdschriften en DVD uitleen
 • Toeristische informatie en folders op de receptie
 • Wandel- en fietsknooppuntkaarten en gratis routes
 • Dagelijks verse broodjes

Wilt u voordat u komt kamperen een kijkje nemen op Jelly’s Hoeve? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding.

Kamperen op onze rustige camping in Drenthe, dat is pas genieten!

Daarom Jelly’s Hoeve

 • karaktervol en groen
 • tussen 3 nationale parken
 • Havelte op loopafstand
 • alleen voor volwassenen

Genieten in de

prachtige natuur!