Kampeerplaats met hond op Camping Jelly’s Hoeve

Op Camping Jelly’s Hoeve is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom. Ontdek onze kampeerplaatsen voor kampeerders met honden, gelegen op aparte hondvriendelijke velden om iedereen de ruimte en comfort te bieden die ze verdienen.

Kenmerken van onze hond vriendelijke kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen zijn ideaal om samen met uw hond te genieten van de rust en natuur. Op de camping dienen honden aangelijnd te blijven in verband met andere vakantiegangers. De camping is omringd door veel bos, voor lange wandelingen of fietstochten met uw hond. Vlakbij de camping ligt de Havelte berg met 1 van de grootste hunebedden van Drenthe. Een mooie plek om samen te genieten van de natuur en cultuur die Drenthe te bieden heeft.

Boek uw kampeerplaats

Ervaar een onvergetelijk verblijf met uw hond op Camping Jelly’s Hoeve. Voor meer informatie of om te reserveren, neem gerust contact met ons op of boek direct online.

Beleef samen met uw hond een heerlijke tijd op Camping Jelly’s Hoeve!

Een dag begint goed met een heerlijk ontbijt. Op de receptie kunt u daarom dagelijks verse broodjes halen. De broodjes kunt u eenvoudig bestellen via onze gratis App. En wilt u tijdens uw vakantie even uw e-mail checken, of een film kijken, dan kunt u gebruik maken van het uitstekende gratis Wifi-netwerk op de camping. Lees hier meer over onze faciliteiten.

Daarom Jelly’s Hoeve

  • karaktervol en groen
  • tussen 3 nationale parken
  • Havelte op loopafstand
  • alleen voor volwassenen

Bekijk de app

Bekijk alle informatie over de camping, faciliteiten en eropuit tips in onze WebApp.

Open de app

Vogelvlucht

Bekijk onze video en ontdek Camping Jelly's Hoeve binnen 1 minuut.

Bekijk de video

Genieten in de

prachtige natuur!