Een rustige camperplaats in Drenthe op Camping Jelly’s Hoeve

Camperaars die op zoek zijn naar een camperplaats in Drenthe zijn van harte welkom op Camping Jelly’s Hoeve in Havelte. Bij ons verblijft u op een gewone kampeerplaats op de camping, waardoor u optimaal kunt genieten van de gezellige kampeersfeer. Voor alle campers hebben wij geschikte camperplaatsen op een sfeervol kampeerveld. Voor de extra grote campers hebben we ruime plaatsen nabij de ingang zodat u makkelijk in en uit kunt rijden.

Campercamping Jelly’s Hoeve is een camping speciaal voor mensen die op vakantie gaan zonder kinderen. Bij ons staan rust, natuur en gastvrijheid dan ook centraal. Te midden van maar liefst 3 Nationale Parken is de camping de perfecte verblijfplaats voor een kort of lang verblijf op een camperplaats in het Drentse Havelte. En wilt u even een boodschap doen, lopend of met de fiets, dan treft u een supermarkt en bakker op 900m afstand van de camping.

Camperplaatsen in Drenthe met camper service station

Alle camperplaatsen zijn voorzien van, naar wens, 10 of 16 Ampère elektra aansluiting. Daarnaast hebben wij een speciaal camperservicestation waar u uw vuilwatertank en chemisch toilet kunt legen en schoon water kunt tappen.

Er zijn diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Zo kunt u uw fiets stallen in de overdekte fietsenstalling. MTB’ers kunnen op het camperservicestation hun fiets schoonspuiten na een uitdagende tocht door de natuur. Uiteraard hebben wij op de receptie diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunnen we u alles vertellen over de mooiste plekjes in Drenthe.

Een dag begint goed met een heerlijk ontbijt. Op de receptie kunt u daarom dagelijks verse broodjes halen. De broodjes kunt u eenvoudig bestellen via onze gratis App. En wilt u tijdens uw vakantie even uw e-mail checken, of een film kijken, dan kunt u gebruik maken van het uitstekende gratis Wifi-netwerk op de camping. Lees hier meer over onze faciliteiten.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

 • kampeerplaatsen met, naar wens, 10 of 16 Ampère electra aansluiting*
 • onbeperkt wifi op het gehele terrein
 • overdekte fietsenstalling
 • bibliotheek met gratis boeken, tijdschriften en DVD uitleen
 • toeristische informatie en folders op de receptie
 • wandel- en fietsknooppuntkaarten
 • dagelijks verse broodjes
 • hondvriendelijke camping

* elektra wordt achteraf verrekend op basis van verbruik.

Camperplaats in Drenthe reserveren

Wilt u meer weten over onze camperplaatsen, neem dan contact met ons op. Wanneer u een reservering wilt maken kunt u dit eenvoudig online doen of contact met ons opnemen.

Camperplaats

 

Daarom Jelly’s Hoeve

 • karaktervol en groen
 • tussen 3 nationale parken
 • Havelte op loopafstand
 • alleen voor volwassenen

Uw vakantie is bijna geboekt

Het enige wat u nog maar hoeft te doen is uw gegevens in te vullen, alles nog één keer te controleren en op “Bevestig uw reservering” te klikken. Na het verzenden van de reservering ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

 

Bekijk de app

Bekijk alle informatie over de camping, faciliteiten en eropuit tips in onze WebApp.

Open de app

Vogelvlucht

Bekijk onze video en ontdek Camping Jelly's Hoeve binnen 1 minuut.

Bekijk de video

Genieten in de

prachtige natuur!