Natuurcamping Drenthe – kamperen midden in de natuur op Jelly’s Hoeve

Kamperen op een natuurcamping in Drenthe betekent genieten van ultieme rust en natuur. Ontdek de vele mogelijkheden op adult only Camping Jelly’s Hoeve in het Drentse Havelte. Onze camping ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Zo is onze camping omringd door 3 Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met diverse eetgelegenheden en een supermarkt. Naast de prachtige natuur geniet u van het comfort en de rust, dé hoofdingrediënten voor een fijne vakantie op een natuurcamping in Drenthe.

Geniet van puur natuur op een natuurcamping

natuurcamping drentheVanaf onze natuurcamping in Drenthe loopt u direct het bos in, of pak de fiets en fiets één van de vele fietsroutes die wij voor u klaar hebben liggen. Havelte en omgeving bieden vele mogelijkheden met mooie kleine dorpjes, bos, heide, water en hunebedden. Gaat u liever wandelen? Wij hebben ook diverse wandelroutes voor u klaar liggen zodat u de natuur nog beter kan ontdekken.

Voorzieningen afgestemd op de gasten

Bij ons spelen natuur, rust en privacy een belangrijke rol. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op onze natuurcamping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken, tijdschriften en DVD’s kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende Wifi op elke plek. U kunt bij ons elke dag een ruim assortiment aan verse broodjes bestellen, zodat u heerlijk kunt ontbijten!

Kamperen voor volwassenen op een natuurrijke camping in Drenthe

Jelly’s Hoeve is een kleine adult only camping. Daardoor biedt Jelly’s Hoeve net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Onze camping heeft dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen. Kinderen onder de 18 mogen bij ons niet overnachten.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

 • natuurcamping drentheKleine groene camping
 • Kampeerplaatsen met, naar keuze, 10 of 16 Ampère elektra
 • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
 • Overdekte fietsenstalling
 • Bibliotheek met gratis boeken, tijdschriften en DVD uitleen
 • Toeristische informatie en folders op de receptie
 • Wandel- en fietsknooppuntkaarten en gratis routes
 • Dagelijks verse broodjes

Wilt u voordat u komt kamperen een kijkje nemen op Jelly’s Hoeve? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding.

Kamperen op onze natuurcamping in Drenthe, dat is pas genieten!

Camping zonder kinderen drentheKamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe? Kom naar Camping Jelly’s Hoeve! Op onze kleine groene camping voor volwassenen staan rust, natuur en gastvrijheid centraal. Onze camping is de perfecte plek voor rustzoekers die een vakantie zonder kinderen willen vieren.

Alle ingrediënten voor een comfortabele vakantie zijn aanwezig. Zo is onze camping omringd door 3 Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met prima eetgelegenheden en supermarkt. Tijdens uw vakantie kunt u gebruik maken van goede faciliteiten, zoals de uitstekende sanitaire voorzieningen en wifi. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat u een comfortabele en onbezorgde vakantie beleeft op onze camping zonder kinderen in Drenthe!

Kamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe

Op Camping Jelly’s Hoeve kunt u onder andere genieten van een rustige kampeervakantie zonder kinderen. De 43 kampeerplaatsen zijn gelegen op een aantal kleine kampeervelden. Alle kampeerplaatsen zijn omringd door groen en afgescheiden van elkaar door hagen waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. Uiteraard zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig; elektra, water, nieuw sanitair, uitstekende wifi en diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Lees meer over de kampeerplaatsen en onze aantrekkelijke arrangementen.

Adults only vakantie in één van onze comfortabele vakantiehuisjes

comfortabel vakantie appartement huren drenthe jellyshoeve havelte 450px 07Onze vakantiehuisjes zijn de ideale verblijfplaats voor een ontspannen vakantie. Deze vakantie appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Door de ideale ligging, aan de rand van onze camping voor volwassenen, is dit een hele natuurrijke, unieke belevenis. Geniet optimaal van de rust, comfort en uiteraard onze gastvrijheid.

Ervaar, beleef en geniet op onze camping voor volwassenen

camping voor volwassenen drentheHavelte ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, een unieke omgeving gelegen te midden van maar liefst 3 Nationale Parken: Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld. Daarnaast grenst de camping aan het natuurgebied Holtingerveld. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Bewonder de grote hunebedden aan de rand van de heide van Havelte.

Ook een bezoek aan Meppel, Steenwijk en de pittoreske brinkdorpjes in Drenthe zijn zeer de moeite waard. Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van heerlijk eten in een van de restaurants in Havelte, gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom, ervaar, beleef en geniet van een fantastische vakantie op onze camping voor volwassenen.

Wilt u meer weten over een vakantie op onze camping zonder kinderen in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Daarom Jelly’s Hoeve

 • karaktervol en groen
 • tussen 3 nationale parken
 • Havelte op loopafstand
 • alleen voor volwassenen

Genieten in de

prachtige natuur!