Kleine groene camping in Drenthe Jelly’s Hoeve

kleine groene camping drentheKleine groene camping in Drenthe gezocht voor een fijne vakantie boordevol rust? Op de adult only camping Jelly’s Hoeve in Havelte geniet u van de rust, ruimte en natuur. Wij doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze kleine groene camping in Drenthe beschikt over gezellige kleine veldjes, met zeer ruime kampeerplaatsen. Wilt u liever een plekje in de schaduw van de bomen of staat u liever in de zon? Wanneer u komt kamperen op Jelly’s Hoeve zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeuren.

Door de mooie ligging, te midden van de ‘Parel van Drenthe’, fietst of wandelt u zo de natuur in. De fiets- en wandelroutes in de nabij gelegen Nationaal Parken bieden u de mogelijkheid om de prachtige omgeving verder te verkennen. Kamperen op Camping Jelly’s Hoeve biedt u de rust die u zoekt voor uw vakantie op een kleine groene camping in Drenthe!

Kamperen op een kleine groene camping voor adults only

Onze kampeerplaatsen – met, naar wens, 10 of 16ampère elektra – zijn ruim van opzet en voorzien van mooie groene hagen zodat u optimaal kunt genieten van een rustige ontspannen vakantie. Camping Jelly’s Hoeve is gedurende het gehele kampeerseizoen een adult only camping. Dit garandeert net dat extra beetje rust voor onze gasten.

kleine groene camping

De voorzieningen op onze rustige camping zijn helemaal ingericht op een ontspannen vakantie. Wat dacht u van uitstekende Wifi op elke plek, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, dagelijks verse broodjes en de krant. Lekker uitrusten op een kleine groene camping in Drenthe? Dan is Jelly’s Hoeve precies wat u zoekt!

Wandelen en fietsen in Drenthe

Als u een fietsliefhebber bent dan weet de 5 sterren fietsprovincie Drenthe u zeker te boeien. Fietsen in Drenthe is genieten van vele kilometers fietspaden welke u leiden naar de mooiste plaatsen in de provincie. Dat genieten begint al direct vanaf onze rustige camping in Havelte. U fietst direct de mooie omgeving in van Havelte en omstreken. Kom gerust langs op onze receptie voor een fiets- of wandelroute speciaal naar uw wens gemaakt. Wij helpen u graag!

Beleef het zelf op de kleine groene camping Jelly’s Hoeve!

Wilt u een kijkje nemen voordat u komt kamperen op onze kleine groene camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag voor een rondleiding.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

 • Kampeerplaatsen met, naar wens, 10 of 16 Ampère elektra
 • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
 • Overdekte fietsenstalling
 • Bibliotheek met gratis boeken-, tijdschriften- en DVD uitleen
 • Toeristische informatie en folders op de receptie
 • Wandel- en fietsknooppuntkaarten
 • Dagelijks verse broodjes

Kamperen op onze kleine groene camping in Drenthe, dat is pas genieten!

Daarom Jelly’s Hoeve

 • karaktervol en groen
 • tussen 3 nationale parken
 • Havelte op loopafstand
 • alleen voor volwassenen

Genieten in de

prachtige natuur!