Charmecamping in Drenthe?

Charmecamping drentheOp zoek naar een charmecamping in Drenthe? Op charmecamping Jelly’s Hoeve in Havelte bent u optimaal verzekerd van rust, ruimte en gastvrijheid. Wat Jelly’s Hoeve zo uniek maakt? Onze camping is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie zonder kinderen, oftewel een vakantie boordevol ultieme rust. Ook liggen wij op één van de mooiste plekken van Nederland, namelijk midden in de ‘Parel van Drenthe’ en in de omgeving van onze charmecamping in Drenthe vindt u maar liefst 3 Nationale Parken. Kom naar charmecamping Jelly’s Hoeve en ontdek het zelf!

Uw wens staat centraal op onze charmecamping in Drenthe

charmecamping in drenthe. De ruime kampeerplaatsen op onze charmecamping in Drenthe zijn van elkaar gescheiden door mooie groene hagen en voorzien van 10 ampére elektra. Door de privacy, rust en ruimte geniet u van een volkomen ontspannen sfeer.

Ook alle voorzieningen op onze camping zijn gericht op een ontspannen vakantie. Zo kunt u uit onze bibliotheek een goed boek of DVD lenen en op het gehele terrein gebruik maken van onze uitstekende wifi. Begin de dag goed met onze verse broodjesservice.

Havelte, gelegen in de Parel van Drenthe

Havelte trekt altijd veel bekijks en heet niet voor niets in de ‘Parel van Drenthe’. De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige, eindeloze bos- en heidelandschappen, Saksische boerderijen en knusse dorpjes die het perfecte vakantieplaatje compleet maken.

De omgeving van Havelte biedt ook vele mogelijkheden om tot rust te komen. Zo kunt u de mooiste wandel- of fietstochten maken in Nationaal Park Dwingelderveld, de Weerribben-Wieden of het Drents-Friese Wold. Welk natuurgebied u ook kiest, u kunt urenlang genieten van veel natuurschoon.

Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van ons sfeervolle dorp Havelte met supermarkt, bakker, slager en diverse restaurants. Alles gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom, ervaar, beleef en geniet.

Beleef zelf de ontspannen sfeer op onze charmecamping in Drenthe

Wilt u eerst zelf de gemoedelijke sfeer komen proeven? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag voor een rondleiding. Hebben wij uw interesse al gewekt, reserveer online direct uw rustige vakantie op onze charmecamping in Drenthe.

Jelly’s Hoeve biedt service en gastvrijheid!

 • Kampeerplaatsen met, naar wens, 10 of 16 Ampère elektra
 • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
 • Overdekte fietsenstalling
 • Bibliotheek met gratis boeken en DVD uitleen
 • Toeristische informatie en folders op de receptie
 • Wandel- en fietsknooppuntkaarten
 • Dagelijks verse broodjes

Dat is pas service!

Daarom Jelly’s Hoeve

 • karaktervol en groen
 • tussen 3 nationale parken
 • Havelte op loopafstand
 • alleen voor volwassenen

Genieten in de

prachtige natuur!