Camping zonder kinderen in Drenthe? Vier uw vakantie op Jelly’s Hoeve!

camping zonder kinderen drentheKamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe? Kom naar Camping Jelly’s Hoeve! Op onze kleine groene camping voor volwassenen staan rust, natuur en gastvrijheid centraal. Onze camping is de perfecte plek voor rustzoekers die een vakantie zonder kinderen willen vieren.

Alle ingrediënten voor een comfortabele vakantie zijn aanwezig. Zo is onze camping omringd door 3 Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met prima eetgelegenheden en supermarkt. Tijdens uw vakantie kunt u gebruik maken van goede faciliteiten, zoals de uitstekende sanitaire voorzieningen en wifi. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat u een comfortabele en onbezorgde vakantie beleeft op onze camping zonder kinderen in Drenthe!

Kamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe

Op Camping Jelly’s Hoeve kunt u onder andere genieten van een rustige kampeervakantie zonder kinderen. De 43 kampeerplaatsen zijn gelegen op een aantal kleine kampeervelden. Alle kampeerplaatsen zijn omringd door groen en afgescheiden van elkaar door hagen waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. Uiteraard zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig; elektra, water, nieuw sanitair, uitstekende wifi en diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Lees meer over de kampeerplaatsen en onze aantrekkelijke arrangementen.

Adults only vakantie in één van onze comfortabele vakantiehuisjes

comfortabel vakantie appartement huren drenthe jellyshoeve havelte 450px 07Onze vakantiehuisjes zijn de ideale verblijfplaats voor een ontspannen vakantie. Deze vakantie appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Door de ideale ligging, aan de rand van onze camping voor volwassenen, is dit een hele natuurrijke, unieke belevenis. Geniet optimaal van de rust, comfort en uiteraard onze gastvrijheid.

Ervaar, beleef en geniet op onze camping voor volwassenen

camping voor volwassenen drentheHavelte ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, een unieke omgeving gelegen te midden van maar liefst 3 Nationale Parken: Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld. Daarnaast grenst de camping aan het natuurgebied Holtingerveld. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Bewonder de grote hunebedden aan de rand van de heide van Havelte.

Ook een bezoek aan Meppel, Steenwijk en de pittoreske brinkdorpjes in Drenthe zijn zeer de moeite waard. Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van heerlijk eten in een van de restaurants in Havelte, gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom, ervaar, beleef en geniet van een fantastische vakantie op onze camping voor volwassenen.

Wilt u meer weten over een vakantie op onze camping zonder kinderen in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Daarom Jelly’s Hoeve

  • karaktervol en groen
  • tussen 3 nationale parken
  • Havelte op loopafstand
  • alleen voor volwassenen

Genieten in de

prachtige natuur!